TONGUE TWISTER

TWIST A TONGUE AND TONGUE A TWIST HOW MANY TWISTS CAN A TONGUE TWISTER TWIST AROUND THEIR TWISTER TONGUE

Bilindiği gibi tekerlemeler, öğrencilerin ana dilinde veya farklı bir dilde kullanılan kelimeleri öğrenmesine yardımcı olur ve böylece hafızasını arttırır. Bu halk anlatı diliyle eğlenir, düşünmeye başlar, dil ve düşünce ilişkisini sezinler, dilin gizemli dünyasını duyumsar. Öğrencilerin de sözcük dağarcığını zenginleştirir. Bizler; Biltek Okulları Pendik kampüsü olarak 9. VE 10.SINIF ÖĞRENCİLERİMİZİN İNGİLİZCEYE KARŞI İLGİLERİNİ ARTTIRMAK VE TELAFFUZLARINI GELİŞTİRMEK İÇİN TEKERLEME YARIŞMASI DÜZENLEDİK BÖYLELİKLE ÖĞRENCİLERİMİZ TEKERLEME SÖYLERKEN HEM EĞLENDİLER HEM DE KELİMELERİN TELAFFUZLARINI ÖĞRENDİLER!

Tongue twisters have been proven to clarify the pronunciation of words.They also stretch and strengthen the muscles which you use to speak.

Tongue Twisters show you what words and sounds you have trouble with pronouncing.and warm up your speaking ability. You will find that performers and public speakers often speak tongue twisters before they go out on stage.

Biltek Students( 9th and 10th classes) participated the competition. They felt themselves very happy to be a part of English language!



İÇERİĞE AİT RESİM GALERİSİ